logo

nieuws van het element

Tafeltennis toernooi TC1

vrijdag 5 oktober 2018 Het Element, Taalcentrum 1

Tafeltennistoernooi Taalcentrum 1

Op vrijdag 5 oktober heeft het jaarlijkse tafeltennistoernooi plaatsgevonden in de Arena van het Taalcentrum aan de Magnesiumweg.
Vanaf het begin van het schooljaar zijn de leerlingen aan het oefenen voor dit leuke toernooi. Techniek, tactiek, het leren van de telling en het invullen van wedstrijdbriefjes zijn onderdelen die aan bod komen tijdens de sportlessen. Tijdens het toernooi werd er goed gespeeld en ook heel sportief ! Onze stagiair Youssef was ook de hele dag aanwezig om mee te helpen.
Op naar het volgende toernooi!

Sportieve groet,
Erik en Aswin

Opening schoolbibliotheek

Op donderdagmiddag 29 november hebben we onze nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend. Onze leescoördinator hield eerst een korte toespraak. Hij benadrukte dat deze bieb vooral het leesplezier van de leerlingen wil bevorderen. Daarna werd een fragment voorgelezen door Zuzana, de winnares van de voorleeswedstrijd 2018. Aansluitend konden de aanwezige docenten en genodigden onder het genot van […]

Lees verder

Burgerschapsdag TC1 21 november

De burgerschapsdag van donderdag 21 november had als thema “FEEST”. Met de komende feestdagen in december in het vooruitzicht werd op verschillende manieren aandacht besteedt aan voorbereidingen voor die feesten. Hier een greep uit de activiteiten: Slingers maken Kaarsen versieren Cupcakes maken Waxinelichthouders maken Kerstkaarten maken Meer foto’s vind je in:

Lees verder