logo

nieuws van het element

Ik val op

woensdag 10 oktober 2018 Het Element, Taalcentrum 1

Alle leerlingen van Taalcentrum 1 hebben woensdag 10 oktober een tas gekregen van Veilig Verkeer Nederland met een setje noodlampjes voor de fiets en een brief.
Met deze actie wordt de aandacht gevraagd voor 2 dingen die belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid op de fiets:

  • Verlichting
    Nu de herfst gevorderd is en vooral als straks de klok een uur verzet wordt is het ’s ochtends donker als je naar school fietst. Controleer je verlichting en doe je lampen aan!
  • Mobiel
    Gebruik je mobiel niet als je op de fiets zit. Het leidt af van het verkeer en er zijn al veel ongelukken gebeurd door mobieltjes.
    Stop je mobieltje in je tas als je naar school fietst!


Afdelingsleider Meneer Sukkel deelt de tassen uit in alle klassen.


De tas is goed te gebruiken als boodschappentas. Gooi hem niet weg, denk aan het millieu!

Opening schoolbibliotheek

Op donderdagmiddag 29 november hebben we onze nieuwe schoolbibliotheek officieel geopend. Onze leescoördinator hield eerst een korte toespraak. Hij benadrukte dat deze bieb vooral het leesplezier van de leerlingen wil bevorderen. Daarna werd een fragment voorgelezen door Zuzana, de winnares van de voorleeswedstrijd 2018. Aansluitend konden de aanwezige docenten en genodigden onder het genot van […]

Lees verder

Burgerschapsdag TC1 21 november

De burgerschapsdag van donderdag 21 november had als thema “FEEST”. Met de komende feestdagen in december in het vooruitzicht werd op verschillende manieren aandacht besteedt aan voorbereidingen voor die feesten. Hier een greep uit de activiteiten: Slingers maken Kaarsen versieren Cupcakes maken Waxinelichthouders maken Kerstkaarten maken Meer foto’s vind je in:

Lees verder