logo

nieuws van het element

Het Element in Virtual Reality

donderdag 1 februari 2018 Het Element, Hooglandseweg

Tijdens de open avond op Het Element locatie Hooglandseweg-Noord konden ouders en potentiele leerlingen een dagje op school beleven. In een Virtual Reality filmpje van vier minuten krijgen ze een idee hoe een dag op school er nu echt uitziet. Met een VR bril op het hoofd en zittend op een draaistoel, is het net alsof je echt in de school loopt en in de lessen zit.

De 360 graden camera in combinatie met VR bril gaat ook gebruikt worden voor reguliere lessen. Op die manier kunnen leerlingen levensecht onderwijs krijgen. Daarnaast kunnen docenten de camera gebruiken voor lesobservaties waarbij dus alles in het lokaal te zien is.

Op donderdag 8 februari vanaf 18:30 uur is de tweede en laatste open avond op Het Element locatie Hooglandseweg-Noord, een school voor vmbo leerlingen.

Certificaat keuzevak Zorg en Welzijn

Net voor de kerstvakantie is het examen van het 2e keuzevak afgenomen bij Zorg en Welzijn. Deze keer had de leerling de keuze uit: ‘Voorkomen van ongevallen en EHBO’ en ‘Haarverzorging’. Begin januari waren er nog een paar herkansingen waarna wij op 29 januari aan alle 3e jaars leerlingen van Zorg en Welzijn hun 2e […]

Lees verder

Voorlichting MBO’s

Woensdag 31 januari was de ouderavond voor onze derde jaars leerlingen. Er werden voorlichtingen gegeven door de verschillende MBO’s. Aan het begin van de avond is er een presentatie gegeven over de inhoud van ons onderwijsconcept. Klik hier voor de presentatie

Lees verder